19 Dec
2015

2015 was voor de filmindustrie een prachtig jaar. Het hele jaar door zijn er tientallen films geïntroduceerd, waaronder ook Nederlandse films. Met de jaren mee is er een verbetering te zien in de Nederlandse films. Zo zijn er ook films die niet alleen in Nederland worden bekeken, maar in meerdere landen. In 2015 zijn er natuurlijk verschillende films geïntroduceerd in diverse genres. Over het algemeen kan er worden gezegd dat de comedy films de grootste aandeel hebben als het gaat over de beste films van 2015. Daarnaast waren actiefilms die in 2015 zijn gepubliceerd ook ontzettend populair. Als u nieuwsgierig bent naar de beste films van 2015, is het raadzaam om snel verder te lezen.

films2

Lijst beste films 2015

Een aantal films die door men worden gezien als de beste films van 2015 zijn als volgt:

  • Ted 2: Een comedy film die u met het hele gezin kunt bekijken. De film is een vervolg van Ted. De hoofdrolspeler Mark Wahlberg heeft bij deze film weer het verschil gemaakt.
  • Amy: Dit is een film die is gebaseerd op het leven van Amy Winehouse. Zij was een populaire zangeres die een paar jaar terug is overleden.
  • San Andreas: Wilt u een actiefilm bekijken? Dan is deze film waar Dwayne Johnson in heeft gespeeld precies de film dat bij u past. De hoofdrolspeler Dwayne Johnson heeft ook gespeeld in Fast and Furious 7. Het is zeker de moeite waard om deze film ook te bekijken van deze acteur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *